Gekoppelde gebeurtenissen

  • Magnified Healing 1st Phase Online Herhaling+Geadvancedeerde: juni 20, 2020

Auteur Topic: Magnified Healing Online 1ste fase Herhaling en Gevanceerde Studies 20 juni  (gelezen 17 keer)

Offline Dancing Cloud

  • Grand Master
  • Senior Lid
  • *****
  • Berichten: 626
Op 20 juni geef ik een Magnified Healing Online 1ste fase Herhaling en Gevanceerde Studies cursus via Zoom, duur 8 uur.
Je kunt je aanmelden voor deze Nederlandstalige cursus via info@dancingcloud.nl, je ontvangt dan meer informatie en Registratie Formulier.

Dancing Cloud

Magnified Healing® Online 1ste Fase Herhaling en Geavanceerde Studies Protocol


Geliefde Magnified Healing® 1ste Fase Teacher,

We bidden dat deze e-mail je gezond en veilig bereikt.
Vanwege de omstandigheden en beperkingen waarmee we tegenwoordig allemaal worden geconfronteerd, kregen we deze week inspiratie door Lady Master Kwan Yin, Valeria en ik, Gisèle King bespraken deze week en besloten dat het nu mogelijk is om de 1ste Fase Herhaling Klas online les te geven. Ik denk dat dit een grote inspiratie was die Valeria ontving, de toestemming om aan te bieden aan de Magnified Healing® teachers om online les te geven.

Waarom alleen Herhaling? Omdat een herhaling workshop/klas (1ste Fase) GEEN Inwijding ceremonie nodig heeft.

Het is op dit moment cruciaal om met alle Magnified Healing® Beoefenaars/Teachers te kunnen communiceren en afstandshealing naar onze geliefde Aarde, de mensheid en de hele schepping te sturen.
Volg dit Protocol alstublieft nauwkeurig.

A.   Je zult toestemming hebben om de Online 1ste Fase Herhaling Klas les te geven, nadat je aan de volgende voorwaarden hebt voldaan:

1.   Je moet minimaal tenminste 1 keer een Eerste Fase Workshop persoonlijk les hebben gegeven.

2.   Je moet minstens een week voor de klas, een foto van jouw 1ste Fase certificaat en de Lijst van Studenten formulier voor de laatste Eerste Fase workshop(s) die je hebt les gegeven naar de online klas teacher en naar sales@magnifiedhealing.com sturen.

3.    Als je nooit een 1ste Fase workshop hebt les gegeven, maar als je deze klas wil bijwonen om de 3 nieuwe artikelen te bestuderen en de leringen op een dieper niveau te begrijpen, ontvang je een Deelname Certificaat. Je zult niet gecertificeerd zijn om de Online 1ste Fase Herhaling Klas te geven.
4.   Je moet de laatste editie hebben van het 1ste Fase Lesboek  of  een editie die de beoefening met de Heilige Namen heeft en ook de oefen CD met de Heilige Namen. Dit materiaal moet gekocht worden bij de Vertegenwoordiger in jouw gebied. Als er geen CD beschikbaar is in jouw land, moet je de MP3 kopen bij onze kantoren in de Verenigde Staten. Link: https://magnifiedhealing.com/mhstore.php. We hebben de Oefen Cd en MP3 in Engels, Spaans, Portugees, Nederlands en Chinees.

5.   Om de Online 1ste Fase Herhaling Klas bij te wonen, moet je minstens de Eerste Fase ijverig hebben beoefend, zodat je de energie van Magnified Healing kunt ervaren en begrijpen, die je nodig hebt om de 3 nieuwe artikelen te leren/ bestuderen. Deze 3 nieuwe artikelen hebben betrekking op de 1ste Fase Geavanceerde Studies.

6.   Doe de Online 1ste Fase Herhaling Klas met Gisele King, een Grand Master Teacher of een Vertegenwoordiger die deze modaliteit aanbiedt. Deze persoon moet officieel gecertificeerd zijn door Magnified Healing® Inc. om online les te geven. Een lijst van alle gecertificeerde teachers is gepubliceerd op onze website op de link “Magnified Healing® 1st Fase Workshop”
(https://magnifiedhealing.com/mhworkshop.php).

7.   Nadat je de online klas hebt gevolgd, stuurt Valeria  jouw e-certificaat rechtstreeks per e-mail naar jou toe. Ze stuurt je ook een Gedragscode en een enquête, die je elektronisch ondertekent en terugstuurt naar Valeria (sales@magnifiedhealing.com).

In Liefde en Licht,
Rev. Gisèle King en Valeria Pereira www.magnifiedhealing.com
 
« Laatst bewerkt op: mei 05, 2020, 08:16:03 pm door Dancing Cloud »
All you need is Love, Wisdom and Power