Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Magnified Healing1ste FASE WORKSHOP ONLINE
ONLINE LIVE VANUIT LEEUWARDEN, Nederland
20-21 November 2021
GEFALICILITEERD DOOR DANCING CLOUD STEGGERDA, MAGNIFIED HEALING® GMT               
Magnified Healing brengt een constant Energiestroom tot stand van je hart naar de Bron,  GOD DE ALLERHOOGSTE VAN HET UNIVERSUM, tot aan de Diamant in het Centrum  van de Aarde. De verbinding beweegt spiraalsgewijs en brengt een diepe staat van genade die vanuit de Hiërarchie voort pulseert, waarmee de eigenlijke fundering voor het Ascencieproces gelegd wordt.

Het leren en oefenen van dit proces omvat alle aspecten: fysiek, etherisch, emotioneel, mentaal en spiritueel, gebruik makend van heilige geometrieën, ademhaling en affirmaties.
________________________________________________

      Datum:  Zaterdag/Zondag  20-21 November 2021 – Slechts 5 plaatsen beschikbaar.
                       Tijd: 9:00 stipt – 18.30 beide dagen
Locatie: Online Live vanuit Leeuwarden, Nederland
Kosten – Nieuwe Studenten: €200 (inclusief digitale werkboek, digitale certificaat en MP3)

Herhaling: €160 (inclusief digitale werkboek, digitale certificaat en MP3) (we moedigen alle Magnified Healing® beoefenaars aan om de workshop gevuld met up to date informatie te komen herhalen)
________________________________________________

                     De workshop omvat:     
                     
   MEDITATIE TER BEKRACHTIGING & CREATIE VAN DE ENERGIE
   INSTRUCTIE EN BEOEFENING:
   Healing van Anderen en Zelf
   Verbinding van het Zenuwstelsel (een bio-transducer worden)
   Afstand Healing en Transplantaties
   Zuiveren van Karma en Voorbereiding voor Ascensie
    Bouwen van het Lichtlichaam
   Activatie van DNA en Vijf Hogere Lichamen
   Healing van de Aarde
   INITIATIE
   CERTIFICERING TOT TEACHER van de EERSTE FASE - WORKSHOP  PERSOONLIJK
                                        _____________________________


For more information and registration form please call:
DANCING CLOUD STEGGERDA:  058-2880611/ 06-25258434 – E-mail: info@dancingcloud.nl www.dancingcloud.nl
                                                                                                                                           (See page 2)Magnified Healing®
van God de Allerhoogste van het  Universum
Ben je op het pad van Ascencie? Ben je bereid, anderen en de Aarde voor te bereiden in het inluiden van de hogere vibraties van pure Liefde, Licht en Vrijheid?
Dan is Magnified Healing iets voor jou.

 
De Magnified Healing teachings zijn een grote gelegenheid om een geneeswijze te leren die in 1983 werd geïntroduceerd op de Aarde. Daarvoor    werd deze geneeswijze alleen gebruikt in de hogere dimensies door de Opgestegen Meesters om de meesters op Aarde en de mensheid bij te staan onder speciale goddelijke dispensatie. In 1992 werd, door directe tussenkomst en  inspiratie van de  Lady Master Kwan Yin, Magnified Healing  in zijn uitgebreide vorm voortgebracht ten behoeve van de vooruitgang van de Mensheid en de Aarde.

Magnified Healing brengt een constant energiestroom tot stand van het Hart naar de Bron, het Al Wat Is, de Oneindige Geest, naar de Diamant in het Centrum van de Aarde. De verbinding beweegt spiraalsgewijs en brengt een diepe staat van genade die vanuit de Hiërarchie voort pulseert, waarmee de eigenlijke fundering voor het Ascencieproces gelegd wordt.
Kwan Yin is een Opgestegen Meester en lid van de Grote Witte Broederschap van deze planeet, bij velen bekend als de Godin van Barmartigheid, Mededogen en Vergeving. Zij is ook bekend als  als Cannon (in Korea and Vietnam), Quan Yin, en Tara (in Tibet en India).Zij is een lid van de Karmische Raad, die ongeveer functioneert  als het “Hoog gerechtshof” voor de innerlijke Regering van deze planeet.  In 1986 werd haar gevraagd om het Goddelijke Vrouwelijk Aspect van de Boeddha op aarde te verankeren. “Barmhartigheid betekent dat er meer hulp wordt gegeven door liefde dan door verworven verdienste”.
Magnified Healing was goddelijk overgebracht door Rev. Kathryn Anderson en Rev. Gisèle King in 1992. Er zijn nu meer dan 144,000 ingewijden in 95 landen en alle 50 staten in de VS. Het 1st Fase  lesboek is beschikbaar in 13 talen.


Magnified Healing is een complete twee-daagse healing en ascension workshop, die je in staat stelt om de liefde die je ontvangt te onderwijzen en te delen. Magnified Healing activeert de Drievoudige Vlam in het hart, stelt ons in staat om ons karma te zuiveren, activeert al onze DNA strengen, ons wezen in Puur Licht te transformeren en in  Ascensie te stappen. Als een Master-Teacher, al je werken met ademhaling, beweging en heilige geometrie. Je wordt een mede schepper van deze diepgaande energie. Een heilige Inwijding met Essentiële Olie zal je lagere en hogere chakras uitbreiden en activeren en de energieën verzegelen  in perfecte synthese. Na een 11-daagse beoefening na je inwijding, ben je bevoegd om deze workshop over de hele wereld te geven.
Vereisten: een kennis en begrip van de concepten van chakra’s, karma, Drievoudige Vlam, ascensie, Hiërarchie, Violette Vlam.

Dancing Cloud Steggerda is een Grand Master Teacher van Magnified Healing®, heeft Magnified Healing® gestudeerd en beoefend sinds 2001 en heeft haar studies met Gisele King regelmatig herhaald en up to date gebracht in Frankrijk, België, Nederland en Spanje en Online. Dancing Cloud heeft een sterke verbinding met Kwan Yin sinds 1975

2
Aankondigen van Magnified Healing® workshops / Re: Teachers Training Oktober 2021
« Laatste bericht door Dancing Cloud Gepost op september 22, 2021, 10:38:53 am »
De volgende Teachers Training wordt in april 2022 gegeven
3
De taken voor de Magnified Healing Celebration Ceremonie zijn verstuurd, kijk even in je email
4
De taken voor de Viering zijn verstuurd, zie email
5
Magnified Healing 3e Fase Licht Healing Beoefenaars workshop 13+14 november 2021

De Magnified Healing energie wordt verhoogd en geconcentreerd tot een hogere Licht intensiteit,gevormd door een Driekleurige Brede Straal en /of een Laserstraal om te verhelderen,te transformeren en te bekrachtigen.

Dit werk wordt op verschillende delen van het lichaam toegepast,bij de verschillende systemen van het lichaam,alsook bij de aura lagen om deze in de hoogst mogelijke staat van perfectie te brengen op ieder niveau.

De workshop houdt in:
Voorbereiding
• Licht Energie Meditatie
Afstemming
• Meditatie "Licht" Bekrachtiging
• Initiatie voor Bekrachtiging
Healing
• Electronische kleuren
• Gouden Christus Energie
• Brede Straal (Heilige Geometrie)
• Laser Straal
• Orgaan Transplantaties
• Afstands Healing
• Healing van de Aarde
• Besmettelijke en Genetische Ziekten
Het oefenen van de Derde Fase Healingstechnieken met elkaar
Certificaat

Door de inspiratie van de Heilige Geest en leiding van Meester Dame Kwan Yin, kregen we toegang tot de energie en wijsheid van de Aartsengel Melchizedek. We werden bekend gemaakt met een verhoogde kosmische methode van healing en heelheid. De “Licht”Workshop wordt gepresenteerd om de herprogrammering van het fysieke lichaam met alle aura-lagen in een spiritueel lichaam van Licht te maken. Dit is een uitdrukking van onvoorwaardelijke liefde van God de Allerhoogste.

Melchizedek ontvangt je Licht en geeft je het "Bewustzijn van Licht om je spiritueel lichaam van Licht te creëren.

De activatie van de Drievoudige Vlam in het hart, de initiatie van energie van de Zevenvoudige Vlam van de Elohim in het Derde Oog en de activatie van het Violette Vuur van Licht co-creëert de Stralen, die de heilige geometrieën vormen (de piramiden), die bij dit healing process worden gebruikt.

Deze Methode van Melchisedek geeft ons de vaardigheid en instrumenten om twee vormen van intense Licht Stralen te ontwikkelen:
• Een Brede Straal die wordt gebruikt voor alle stelsels van het fysieke lichaam (zenuw, lymfatisch bloedsomloop, ademhaling, hormonaal, skelet, spieren enz.) alsmede alle cellen, elektronen door scanning, zuivering, loslating, transmuterend en opnieuw samenstellend.
• Een Laser Straal die woekeringen,infecties en littekenweefsel enz er uittrekt. Deze methode vult ook het fysieke stelsel met volmaaktheid,evenals de aura lagen. Door de aura lagen te behandelen worden oude gedachten patronen, gewoonten en geloofssystemen los gelaten, nieuwe patronen gestabiliseerd en actief bezegeld door de Gouden Christus energie.

Het DNA/RNA wordt tevens tot volledige en complete activering gebracht en opnieuw gecodeerd om het lichaam in staat te stellen uiteindelijk een Licht Lichaam te worden(verjonging). Dit "Licht" proces kan voor jezelf als voor anderen gebruikt worden, aanwezig of afwezig,voor transplantatie, healing van de aarde en besmettelijke ziekten (ook van vorige en toekomstige generaties). Je ontvangt een Heilige Inwijding en ontvangt er een Certificaat bij. De workshop omvat ook een handboek.

Deze healingsmethode wordt alleen doorgegeven aan hen die les hebben gegeven en/of de Magnified Healing® , eerlijk en met onvoorwaardelijke liefde hebben uitgevoerd.

Magnified Healing® "Licht" Healing is een geavanceerd instrument voor de praktijk. Een vereiste is de basis Workshop van Magnified Healing® en de beoefening van de Magnified Healing® op 11 achtereenvolgende dagen in voorbereiding op een workshop.

De "Licht"workshop is twee volle dagen.


Gewenste kleding: wit voor tijdens de inwijding. En verder optioneel
Plaats : Leeuwarden
datum: 13+14 november 2021
Je ontvangt een lesboek , certificaat,2 lunches + updates die ik van Gisele King in Alicante heb ontvangen.


Voor informatie en opgave:
Dancing Cloud
info@dancingcloud.nl
www.dancingcloud.nl
6
Aankondigen van Magnified Healing® workshops / Magnified Healing oefenavond 17 november
« Laatste bericht door Dancing Cloud Gepost op september 16, 2021, 07:47:33 am »
Op 17 november is er een Magnified Healing oefenavond: voor informatie en opgave : Dancing Cloud. info@dancingcloud.nl
7
De workshop op 2 oktober wordt bij mijn thuis gegeven, de Viering in de Wiardazaal in Dorpshuis Ien& Mien in Goutum, er zal daar geen controle zijn.

Dancing Cloud
8
Deze workshop gaat door! Je kunt je nu aanmelden.
info@dancingcloud.nl
9
Aankondigen van Magnified Healing® workshops / Magnified Healing 1ste fase workshop 6+7 november
« Laatste bericht door Dancing Cloud Gepost op september 04, 2021, 12:56:57 pm »
Magnified Healing 1ste fase workshop 6+7 november 2021

Ben je op het pad van Ascensie? Ben je bereid om jezelf en anderen voor te bereiden op de nieuwe hogere trillingen van Pure Liefde, Licht en Vrijheid ?

Als het antwoord “ja”is dan is deze cursus iets voor jou.

De Magnified Healing is een workshop welke in twee dagen wordt gegeven. Het leren en oefenen van dit proces omvat alle aspecten van healing, gebruikmakende van heilige geometrie, ademhaling en affirmaties. De cursist heeft ruimte om mee te doen en kan daarna zelf het proces gaan lesgeven ,zonder lange stages te lopen.

De workshop houd in:
• Meditatie Ter Bekrachtiging
• Voorbereiding –het op een lijn brengen van de spirituele centra
- het schoonmaken van het Lichtkanaal
- het verenigen van alle chakra,s
- het versterken van de energie in de handen

• Healing aan jezelf en anderen
- het gevoelig en wakker maken,herbedraden en verbinden van het zenuwstelsel
- het scannen en healen van het lichaam, het stimuleren van het calcium in de ruggengraat en het in balans brengen van de chakra,s
- afstandshealing
- het healen van de Aarde
- healing van karma
- voorbereiding op Ascensie

• Inwijding met initiatie essence(Lavendel olie)
• Het uitreiken van het Certificaat tot Master Teacher van Magnified Healing

Tijdens de workshop ontvangt u een  lesboek ,certificaat, oefen CD met de meditatie en de stappen die u dient te volgen. Verder ontvangt U een essentiële Lavendel olie die de processen ondersteunt.
Na de cursus en als u de meditatie/activatie 11 dagen heeft gedaan, mag u als Magnified Healing Master de cursus doorgeven en behandelingen aan anderen geven( zowel contact en afstandsbehandelingen)

Cursusdata :

In Leeuwarden:

6+7 november  2021
workshop is inclusief lesmateriaal en 2x lunch

Voor informatie en opgave:
Dancing Cloud Steggerda
info@dancingcloud.nl
www.dancingcloud.nl
 058-2880611
 06-25258434

Wat is Magnified Healing
Magnified Healing is een zeer oud helingsysteem dat eerder alleen voor ver gevorderde spirituele leraren toegankelijk was en gebruikt werd. Doordat energetische veranderingen momenteel zeer snel plaatsvinden is er voor veel meer mensen behoefte aan een helingsysteem dat versneld helpt bij het opruimen van onze blokkades; waar, wanneer of hoe die dan ook ontstaan zijn.
Magnified Healing is in 1992 aan Gisèle King en Kathryn Anderson doorgegeven via de opgestegen Dame Meester Kwan Yin om de mensheid op Aarde te helpen met haar spirituele vooruitgang. Zij is een lichtmeester die op verschillende manieren de mensheid spiritueel verder wil helpen. Zij staat vooral bekend om het verspreiden van Goddelijke Liefde en Genade en is in China en Japan de beschermvrouwe van zwangeren en hun ongeboren kinderen.
Kenmerken van Magnified Healing
De naam zegt al een heleboel over wat je kunt verwachten van Magnified Healing: versterkte heling. Je voelt direct dat je met een enorme kracht werkt. Magnified Healing is een zeer krachtige en intense vorm van helen die op diepe niveaus werkt. Het systeem is makkelijk te leren en voor iedereen toegankelijk. Als je de eerste fase workshop hebt gevolgd, mag je deze na elf dagen - waarin je een dagelijkse Magnified Healing activatie doet - zelf doorgeven. Magnified Healing kent als systeem drie fases en een teacher training.
De helende energie komt rechtstreeks uit de Bron en is zacht en liefdevol. Uniek aan Magnified Healing is dat je volledig één wordt met deze energie. Je bent dus niet slechts een kanaal waarbij je de energie doorgeeft, je wordt deze energie. Je hele systeem wordt op een lijn gebracht met de frequentie van deze energie waardoor je medeschepper bent van de heling die je brengt. Hierdoor kan zeer krachtige heling plaatsvinden, zowel bij jezelf als degene die je behandelt.
In Magnified Healing werk je op vele niveaus tegelijk. Je heelt niet alleen op lichamelijk niveau maar je activeert en balanceert ook de chakra's. Magnified Healing heelt ook aspecten van karma. Opvallend is ook dat de losgekomen energie direct getransformeerd wordt. Het grote voordeel hiervan is dat de behandelde niet zelf de losgekomen energie hoeft af te voeren door middel van een reinigingsperiode.
Magnified Healing werkt volgens een nauwkeurig vastgelegd protocol waarin beschreven wordt hoe je het proces van afstemming en heling uitvoert. Je werkt in een ceremoniële setting waarbij je de zuivere en hoge energieën waarmee je werkt bewust hardop aanroept.
Wat kan Magnified Healing voor jezelf en anderen doen?
Magnified Healing is een zeer snelle, krachtige en intense manier om te helen. Het brengt bewustzijn op alle niveaus en helpt je om blokkades los te laten. Een Magnified Healing behandeling brengt balans en harmonie en verbindt je met je hart, de Aarde en het Goddelijke. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Magnified Healing en je kunt het ook gebruiken om op afstand heling te brengen aan mensen, situaties en de Aarde.
Een incidentele behandeling kan direct verlichting brengen en in het geval van regelmatige behandeling kunnen oude blokkades op diepere niveaus worden geheeld. De grote kracht van Magnified Healing ligt in de eenvoud, kracht en liefdevolle aanpak.Geschreven door Karin Scheepstra
10
Op 16+17 oktober geef ik een Nederlandstalig Magnified Healing eerste fase herhaling online via Zoom en geavanceerde studie cursus.
Aanmelding voor 7 oktober.
Ik stuur je graag het Registratieformulier en protocol

Dancing Cloud Steggerda, info@dancingcloud.nl
Pagina's: [1] 2 3 ... 10